Romana   |   English   |   Русский
WebTop
22 februarie 2010
Home E-mail Harta sitului

Utilizator:

Parola:

Crează cont

Editează profil

Înscrie site-ul

Modifică site-ul

Evaluează site-ul

Votează prin SMS

Plasează comentarii

Partenerii concursului

Informatii pentru participantii la concurs

E-mail: [email protected]
Tel: (022) 887 000

Creat de Design.md

Aflaţi cum va avea loc jurizarea

Pentru prima dată în istoria concursului, organizatorii ediţiei VI a concursului WebTop au decis să petreacă evaluarea site-urilor înregistrate în 2 etape: preselecţia şi concursul principal. În acest context, pentru jurizarea concursului în acest an sunt create 2 liste separate: juriul de preselecţie şi juriul principal.

Juriul de preselecţie este compus din utilizatori avansaţi şi activi ai internetului pe parcursul a circa 8-10 ani, reprezentând diferite categorii de vârstă, de la 21 la 40 ani. Toţi folosesc pe larg internetul în activitatea profesională, în viaţa privată, pentru comunicare, informare, tranzacţii şi servicii online. Pentru o diversitate mai mare de opinii şi preferinţe, în juriul de preselecţie au fost incluşi şi câţiva studenţi.

Preselecţia va fi făcută după următoarea metodă: juriul de preselecţie va fi împărţit în grupuri câte 5-6 persoane şi fiecare grup va primi spre evaluare câte o listă distinctă de site-uri înregistrate. Fiecare membru al juriului de preselecţie va evalua site-urile respective cu note de la 1 la 10 după criteriile: design, conţinut, funcţionalitate şi impresia generală.

În fiecare categorie a concursului se va face sortarea după mediana notelor totale acordate de juriul de preselecţie şi doar topul de 30-50% de site-uri va fi ulterior evaluat de către juriul principal, conform criteriilor de evaluare definite.