Romana   |   English   |   Русский
WebTop
9 aprilie 2010
Home E-mail Harta sitului

Utilizator:

Parola:

Crează cont

Editează profil

Înscrie site-ul

Modifică site-ul

Evaluează site-ul

Votează prin SMS

Plasează comentarii

Partenerii concursului

Informatii pentru participantii la concurs

E-mail: [email protected]
Tel: (022) 887 000

Creat de Design.md

Ghid de înregistrare

Pentru participarea site-ului Dvs. la concursul WebTop urmează să efectuaţi următorii paşi:
  1. creaţi un cont pe site-ul WebTop, completând formularul indicat la crearea contului;
  2. activaţi contul Dvs. utilizând codul de activare şi linkul primit la adresa de e-mail indicată în formular la crearea contului;
  3. folosind numele de utilizator şi parola, indicate la crearea contului, urmaţi procedura de autentificare pe site-ul WebTop;
  4. apăsaţi linkul "Înscrie site" aflat în meniul utilizatorului pentru a adăugă site-ul Dvs, completând formularul. În baza acestui formular puteţi înregistra site-ul simultan la mai multe categorii. Totodată Vă atragem atenţia că unele categorii presupun o taxă de înregistrare.

După completarea formularului, veţi vizualiza un mesaj privind înregistrarea cu succes a site-ului. Totodată la adresa de e-mail veţi primi o confirmare privind recepţionarea de către administratorul site-ului WebTop a cererii Dvs. de înregistrare la concurs.

Toate site-urile înregistrate la concurs urmează a fi validate de către adminstrator, în conformitate cu prevederile Regulamentului concursului WebTop. În vederea promovării concursului, organizatorii roaga participanţii să plaseze, pe pagina principală a site-urilor înscrise în concurs, butonul WebTop.

În caz dacă aţi ales una sau mai multe categorii cu plată, pentru validarea înregistrării site-ului, trebuie să efectuaţi achitarea taxei de înregistrare, prin virament sau în numerar.

Odată cu validarea site-ului Dvs. de către administrator, veţi recepţiona la adresa de e-mail o confirmare a faptului că site-ul a fost admis la concursul WebTop.

În perioada de până la validarea site-ului, aveţi posibilitatea de a modifica parametrii site-ului folosind linkul "Modifică site" din meniul utilizatorului.