Romana   |   English   |   Русский
WebTop
22 februarie 2010
Home E-mail Harta sitului

Utilizator:

Parola:

Crează cont

Editează profil

Înscrie site-ul

Modifică site-ul

Evaluează site-ul

Votează prin SMS

Plasează comentarii

Partenerii concursului

Informatii pentru participantii la concurs

E-mail: [email protected]
Tel: (022) 887 000

Creat de Design.md

La WebTop participa 266 cereri.

Inregistrarea site-urilor la concurs a luat sfarsit. De aici incolo juriul decide totul, iar rezultatele vor fi anuntate la ceremonia de premiere, care va avea loc pe 24 aprilie, la teatrul National, M. Eminescu, eveniment din cadrul saptamanii TI din Moldova.

Va prezentam putine cifre. Pe durata a opt saptamani, pe site au fost 12334 vizitatori din 65 de tari. Concursul a trezit interes din partea publicului din Romania (613), SUA (282), Rusia (195), Italia (73). Pe langa aceste tari ne-a mirat si in acelasi timp ne-a bucurat prezenta la noi pe site a utilizatorilor din Nepal, Maroc, Peru si multe alte tari.Comitetul organizatoric a examinat 287 de cereri la concurs si 41 de cereri la expozitie. 21 de cereri au fost refuzate din cauza necorespunderii cu regulamentul si finalmente in concurs participa 266 de cereri, 39 in expozitie.

Anul acesta juriul evalueaza site-urile din concurs in 2 etape: preselectie si jurizarea de baza. Membri ai juriului sunt specialisti cu experienta, designeri profesionisti, creatori de site-uri, profesori universitari si utilizatori activi de internet.

Fiecare dintre voi la fel poate sa participe la jurizare! Pe site e posibil sa o faca online fiecare. Notele voastre vor fi comparate cu notele juriului, iar utilizatorii cu cele mai apropiate note de cele ale juriului de baza vor fi invitati sa jurizeze concursul in cadrul editiei viitoare WebTop.

Intrati pe site, evaluati site-urile din concurs, exprimati pareri, votati pentru site-ul preferat prin sms !